Despre noi

Adamas Residence - complex residential cu 8 case!

Descriere proiect:

Situat in zona de Nord a Bucurestiului in cartierul Pipera, Adamas
Residence este un complex rezidential ce co ntine 8 vile insiruite intr o zona
linistita, pe strada Frasari nr. 1, Voluntari la aproximativ 25ml d e soseaua Pipera-Tunari.

Casele sunt dispuse pe 3 nivele: parter, etaj şi mansardă, cu o suprafaţa construită cuprinsă între 171mp şi 177mp – şi vor fi oferite la cheie cu toate finisajele, placările şi instalaţii (electrice, sanitare, termice) realizate integral.

Finisaje de calitate: Începând cu structură de rezistenţă, până la finisajele finale şi dotările standard incluse în ofertă-garantăm o bună execuţie cu materiale de calitate şi bine puse în manoperă.

Complexul rezidenţial dispune de de 16 locuri de parcare, câte 2 locuri pentru fiecare casă. Parcarea se află în curtea interioară, securizată cu o poartă culisantă la intrare şi iluminată integral pe toată perioadă nopţii!

Fiecare casă dispune de o grădină proprie cu suprafeţe începând cu 27mp şi până la 75mp, un loc ideal pentru barbeque, un loc de luat masă sau un balansoar pentru a te relaxa în timpul liber!

Amplasarea proiectului este foarte bună, locaţia având acces uşor la Supermarketurile din zonă, dar şi la Complexul Băneasa şi Mallul Promenadă! De asemenea cartierul Pipera este plin de şcoli, grădiniţe, săli de fitness pentru gusturile şi pretenţiile fiecăruia!

>> Clinica Biomedica – 1 minut >> Carrefour Express, MegaImage Shop&Go – 3 minute >> Jollie Ville / Pipera Plaza – 5-10 minute >> Mall Baneasa si Promenada – 10-15 minute >> Metrou Pipera – 15 minute >> Parcul Herastrau – 15 minute >> Scoli / Gradinite – 5-20 minunte


Principalele Avantaje: Locaţia proiectului, Vecinătăţile, Arhitectură, Locuri de parcare, Grădină exterioară, Materiale de calitate